Зверніть увагу!
2.04.2021 08:48 - давність новини 3 р.
Категорія: Загальні новини

 

Нагадаємо, що лісосічні роботи   — це роботи   з заготівлі, трелювання та первинного оброблення деревини на лісосіці, додатковій робочій території лісозаготівельних бригад та в зовнішніх зонах безпеки.
Правила роботи під час лісосічних робіт регламентовані НПАОП 02.0-1.04-05 «Правила охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості». 
ДП «Старокостянтинівське ЛГ» регулярно доповнює та поновлює запас вже наявних знаків безпеки, для максимального інформування відпочиваючих в лісі про лісосічні роботи. Так за І квартал 2021р. на лісосіки було направлено 100 нових знаків.
  Небезпечні зони у місцях виконання лісосічних робіт позначені переносними заборонними знаками безпеки, форма знака безпеки: круг діаметром 360 мм з червоною смугою шириною 4 см і білим полем та написом на полі чорним кольором «Прохід і проїзд заборонено. Звалювання лісу». Такі знаки встановлені на висоті 1,5 м від поверхні землі на межах небезпечної зони. У разі проведення лісосічних робіт у місцях можливого переміщення людей (дороги, стежки, водні об’єкти) встановлюємо додаткові заборонні знаки безпеки форма таких знаків безпеки: круг діаметром 450 мм; червона смуга шириною 5 см, що тяжіє до крайки круга, та напис на білому полі чорними літерами «Стороннім прохід та проїзд заборонені. Лісозаготівля». Знак встановлений на висоті 1,5-1,7 м від землі на відстані 60-70 м від місць проведення лісосічних робіт.
Шановні відпочиваючі звертайте увагу на знаки та милуйтеся весняним лісом на безпечній відстані від лісосічних робіт…
Прес-служба ДП «Старокостянтинівське ЛГ»

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)