ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!
25.03.2021 16:54 - давність новини 3 р.
Категорія: Загальні новини

Шановна Людмила Дмитрівна!
 
Від імені колективу ДП “Старокостянтинівське лісове господарство” дозвольте висловити найщиріші вітання і найкращі побажання з нагоди вашого Ювілею – 60-річчя від дня народження! 
Кожна людина з моменту народження пише книгу свого життя, щодня перегортаючи сторінки власного часопису творить свою долю. Сторінки Вашої біографії сповнені нарисами років, які Ви присвятили розвитку лісогосподарського виробництва. За роки сумлінної праці Ви здобули беззаперечний авторитет компетентного та досвідченого фахівця, мудрого і розсудливого керівника.
       За Вашими плечима – багаторічний досвід і визнання. Професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали Вам змогу досягти значних успіхів у професійній  діяльності, здобути шану та повагу серед колег . Ваші знання і досвід, безумовно, є важливими і цінними для впровадження в нашій країні реформ. Ваш досвід  сьогодні слугує як теоретичним, так і практичним орієнтиром для нових поколінь . 
Нехай кожен день додає Вам життєвих сил, оптимізму та наснаги для реалізації найсміливіших планів і задумів, а добре здоров’я та гарний настрій сприятимуть подальшій успішній праці в ім’я розквіту рідної землі!
Земних Вам щедрот та прихильності долі, розуміння і підтримки з боку рідних, друзів та колег!
 
З повагою колектив 
ДП “Старокостянтинівське лісове господарство”

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)