Підгодівля тварин
21.01.2021 16:25 - давність новини 3 р.
Категорія: Загальні новини

Життя тварин стане легшим, якщо люди допоможуть їм. Іноді людина може навіть врятувати їм життя. Бо тварини проводять зиму по – різному. Багатьом із них доводиться переживати численні незручності.  
Тому з моменту надання у користування мисливських угідь підприємство запроваджує комплекс заходів щодо покращення умов існування тварин та їх охорону. 
В наслідок малосніжної та теплої зими, залишків після збирання врожаю та сходи озимих культур доступні копитним та польової дичини більшу частину зими, що дає підстваву зменшити тривалість сезону підгодівлі до мінімуму. Але не зважаючи на це працівники Самчиківського і Грицівського лісництва на території яких знаходяться мисливські угіддя розпочали займатися підгодівлею звірів. У 2020 році підприємством закуплено біля 450 кг.. солі в брикетах, заготовлено в достатній кількості сіна, коренеплодів. Заготовлені заздалегідь запаси кормів підготовлені на випадок аномальних погодних умов (глибокосніжжя, ожеледиця та інші).
Також продовжується робота по виявленню порушників правил полювання в 2021 році, проведено вже 11 рейдів. Притягнуто до відповідальності посадовими особами підприємства 5 осіб. Накладено та стягнено 833 грн. 

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(I can not read the code)